Garantie

PRODUCTTEVREDENHEID

EEN PRODUCT BIJ ESQO LIVING KOOP JE MET DE WETENSCHAP DAT JE PLEZIER EN DUURZAAMHEID GAAT ERVAREN TIJDENS HET GEBRUIK.

WE HECHTEN ZEER VEEL WAARDE AAN TEVREDEN KLANTEN EN WERKEN SAMEN DAGELIJKS AAN DE OPTIMALISATIE VAN ONZE PRODUCTEN EN PROCESSEN. ALLES MET DE DOELSTELLING EEN KWALITATIEF HOOGSTAAND PRODUCT TE LEVEREN TEGEN EEN AFFORDABLE PRICE. OM JOU ALS KRITISCHE KLANT TEVREDEN TE STELLEN EN TE HOUDEN HEBBEN WE KWALITEIT EN DUURZAAMHEID IN EEN HOOG VAANDEL STAAN. DIT IS TENSLOTTE DE LEVENSADER VAN ONS BEDRIJF. WIJ WILLEN DAN OOK NIETS LIEVERS DAT JETEVREDEN BENT MET JE AANKOOP EN HET AAN IEDEREEN DOORVERTELT.

MOCHT ER ONVERHOOPT TOCH EEN DEFECT ZIJN ONSTAAN DAN LATEN WE JE NIET IN DE KOU STAAN. ONDERSTAAND SOMMEN WE DE GARANTIEBEPALINGEN VOOR JE OP.

WETTELIJKE PRODUCTGARANTIE

WANNEER JE EEN AANKOOP IN ONZE WEBSHOP DOET, HEB JE TEN ALLEN TIJDE, MITS JE HET PRODUCT NORMAAL GEBRUIKT, RECHT OP EEN GOED PRODUCT. MOCHT EEN PRODUCT NIET AAN JE VERWACHTINGEN VOLDOEN DAN ZULLEN WIJ DE GARANTIEBEPALINGEN UIT HET BURGERLIJK WETBOEK ONVERKORT TEGENOVER JE NAKOMEN. JE DIENT DAARVOOR IN IEDER GEVAL BINNEN TWEE MAANDEN NA ONTDEKKING VAN HET GEBREK CONTACT MET ONS OP TE NEMEN.

NA JE AANGIFTE ONDERZOEKEN WIJ OF WE HET GEBREK EENVOUDIG KUNNEN HERSTELLEN OF DAT WE HET PRODUCT EN/OF DE DEFECTE ONDERDELEN KUNNEN VERVANGEN. MOCHT DIT IN ZIJN GEHEEL, OF OP DE KORTE TERMIJN, NIET MOGELIJK ZIJN DAN BIEDEN WIJ JOU DE MOGELIJKHEID DE OVEREENKOMST TE ONTBINDEN. JE ONTVANGT OP DAT MOMENT (EEN GEDEELTE VAN) DE AANKOOPPRIJS VAN ONS RETOUR OP JE (POST)BANKREKENING.

AANVULLENDE VERKOPERSGARANTIE

DE GARANTIETERMIJN GAAT IN OP HET MOMENT HET TRANSACTIEBEDRAG VOLLEDIG VOLDAAN EN DOOR ONS ONTVANGEN IS.

INDIEN NIET ANDERS VERMELD BIEDEN WIJ DE VOLGENDE GARANTIE TERMIJN OP ONZE PRODUCTEN:

  • BANKSTELLEN, FAUTEUILS, STOELEN 3 JAAR
  • SALON-EETTAFELS, DRESSIORS, KASTEN 3 JAAR
  • VERLICHTING 1 JAAR

UITERAARD STAREN WE ONS NIET BLIND OP DEZE TERMIJN. MOCHT ER EEN PROBLEEM ONTSTAAN WAT TE WIJTEN IS AAN PRODUCTIE OF FABRICAGEFOUTEN EN ONTSTAAN ZIJN BIJ NORMAAL GEBRUIK ZULLEN WE JE ALTIJD HELPEN.

PRODUCTKENNIS EN SPECIALISME

ESQO LIVING WERKT ENKEL SAMEN MET ZORGVULDIG GESELECTEERDE PROFESSIONELE, ERVAREN FABRIKANTEN. IEDERE FABRIKANT HEEFT ZIJN EIGEN SPECIALISME, WAARDOOR PRODUCTKENNIS EN SPECIALISME ULTIEM SAMEN WERKEN. VANAF DE START TOT AFRONDING VAN DE PRODUCTIE WORDEN ALLE PROCESSEN NAUWKEURIG GEVOLGD EN BIJGEHOUDEN IN EEN UITGEBREID KWALITEITSSYSTEEM OM CONFORM SPECIFICATIES EN AFSPRAKEN AAN ONZE KLANTEN UIT TE LEVEREN. ZO STAAN WIJ GARANT VOOR ONZE LEVERING.

JE ZULT DENKEN WAT EEN PRACHTIG VERHAAL, MAAR ER KAN ALTIJD EENS EEN KEER IETS MIS GAAN. KLOPT HELEMAAL, DAT ZULLEN WE OOK ZEKER NIET ONTKENNEN. WIJ VINDEN DAT WE MENSELIJKHEID OOK NIET OVER HET HOOFD KUNNEN EN MOGEN ZIEN. TENSLOTTE WORDEN AL ONZE PRODUCTEN MET LIEFDE, PASSIE EN AMBACHT DOOR MENSENHANDEN GEPRODUCEERD. WAARIN WIJ GRAAG HET VERSCHIL MAKEN IS HOE OM TE GAAN MET JOUW KLACHT, ZELFS NA DE GARANTIETERMIJN.

REPARATIE NA DE GARANTIETERMIJN

OOK NA DE GARANTIETERMIJN KAN JE BIJ ONS TERECHT VOOR REPARATIES. UITERAARD TEGEN BETALING VAN DE REPARATIEKOSTEN EN TRANSPORTKOSTEN.

VOORDAT WE DE REPARATIE UITVOEREN ONTVANG JE TE ALLEN TIJDEN EEN PRIJSOPGAVE VAN HETGEEN TE REPAREREN. DEZE PRIJSOPGAVE VERSCHILT PER ARTIKEL EN SITUATIE. OM EEN GOED BEELD TE KRIJGEN VAN DE SCHADE EN HET GEBREK ZULLEN WE EEN ONDERZOEK OPSTARTEN. DE KOSTEN VAN HET ONDERZOEK WORDEN NIET AAN JE BEREKEND, TENZIJ JE BESLUIT VAN REPARATIE AF TE ZIEN. DE ONDERZOEKSKOSTEN BEDRAGEN € 30,00.

MELD JE KLACHT VIA HET CONTACTFORMULIER OF BEL ONZE KLANTENSERVICE BEREIKBAAR VAN DI. T/M ZAT. TUSSEN 09:30 & 18:00 OP TELEFOONNUMMER 0900-2353776 (€ 0,15 C/PM)

THUISWINKEL ORGANISATIE

ESQO LIVING IS AANGESLOTEN BIJ DE THUISWINKELORGANISATIE, WEL ZO’N PRETTIG IDEE.

Thuiswinkel organisatie wel zo vertrouwd!

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE THUISWINKEL ORGANISATIE BEZOEK JE WWW.THUISWINKEL.ORG