B2B

INTERIOR ARCHITECT? INTERIOR STYLIST? RESTAURANT OWNER? SPEND YOUR MONEY WISE.

ESQO LIVING VERKOOPT HAAR INTERIEURPRODUCTEN NAAST CONSUMENTEN TEVENS AAN BEDRIJVEN. INTERIEURONTWERPERS, PROJECTONTWIKKELAARS, WOONSTYLISTEN WETEN ONS INMIDDELS TE VINDEN. SAMEN MET HEM OF ALS PARTNER WERKEN WE DIVERSE PLANNEN UIT TOT BIJZONDERE EN SPRAAKMAKENDE PROJECTEN. DENK AAN KANTOORINRICHTING, MODELWONINGEN, RESTAURANTS, BARS, BOUTIQUE HOTELS. VRAAG nu EEN ONS PORTFOLIO AAN.

WEBSHOP OF SHOWROOM

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN TE BEWONDEREN IN ZOWEL DE WEBSHOP ALS SHOWROOM OP HET WESTERDOKSPLEIN 12 TE  AMSTERDAM. DE PRIJZEN IN ONZE SHOP ZIJN IN EURO (€) EN INCL.BTW EN GEBASEERD OP DE AFNAME VAN ENKELE STUKS. VANZELFSPREKEND BIEDEN WE PROJECTPRIJZEN OP BASIS VAN KWANTITEIT. 

ERVAREN, CREATIEF, PASSIONISTEN & PROFESSIONEEL!

KIES JE VOOR ESQO LIVING DAN ZIT JE SAMEN MET ONS AAN DE TEKENTAFEL EN IN DE FABRIEK. NAAST EEN SCHERPE PRIJS MAG JE REKENEN OP EEN CREATIEVE, EIGENTIJDSE, INTERIEURPARTNER. WIJ GAAN VOOR HET MAXIMALE, DE WOW-FACTOR IN COMBINATIE MET HET AANBOD VAN EXCLUSIEVE, MODERNE, BETAALBARE INTERIEURPRODUCTEN. NAAST ONZE EIGEN COLLECTIE BIEDEN WE INDIEN GEWENST TEVENS DE BEKENDE MERKEN AAN OM JOUW PROJECT VOLLEDIG OP WENS EN BUDGET AF TE STEMMEN EN NEMEN WE HET VOLLEDIGE PROJECTMANAGEMENT UIT HANDEN. IN SAMENWERKING MET ONZE ERVAREN INTERIEURARCHITECTEN CREEREN WE  SAMEN DE GEWENSTE STIJL EN UITSTRALING VOOR HET PROJECT.

ONE STOP “AFFORDABLE SHOPPING”

OMDAT WE HET VOLLEDIGE DESIGN, DE ONTWIKKELING, DE PRODUCTIE EN HET VERKOOPPROCES IN EIGEN BEHEER UITVOEREN VANUIT ONZE FABRIEKEN IS HET GEEN ENKEL PROBLEEM PRODUCTEN EXACT NAAR DE WENS VAN DE OPDRACHTGEVER VORM TE GEVEN EN AAN TE PASSEN.

WIL JE GRAAG DIRECT BRAINSTORMEN, LAAT HET ons WETEN, WE NEMEN DIRECT NA ONTVANGST VAN JE BERICHT CONTACT MET JE OP.