Geld besparen met de hypotheekadviseur van Univé

Ben je op zoek naar de beste manier om geld te besparen op je hypotheek? Dan ben je bij Univé aan het juiste adres. Univé is een van de weinige verzekeraars die ook hypotheekadvies aanbiedt. In dit artikel ontdek je waarom de hypotheekadviseur van Univé een uitstekende keuze is als je geld wilt besparen op je hypotheek. Je leert meer over de voordelen, de tarieven en de werkwijze van deze adviseur.

Jij staat centraal

Het belangrijkste voordeel van de hypotheekadviseur van Univé is dat jij centraal staat. Bij Univé krijg je een persoonlijke adviseur toegewezen die met jou in gesprek gaat over jouw financiële situatie en jouw wensen. Deze adviseur gaat vervolgens op zoek naar de hypotheek die het beste bij jou past. In tegenstelling tot ‘gewone’ hypotheekadviseurs, werkt de adviseur van Univé niet op provisiebasis. Dit betekent dat de adviseur jou altijd het beste advies geeft, ongeacht de hoogte van de provisie die hij of zij kan verdienen. Hierdoor ben je verzekerd van een eerlijk advies dat volledig op jouw situatie is afgestemd.

De tarieven zijn transparant

Bij Univé weet je altijd waar je aan toe bent. De tarieven van de hypotheekadviseur zijn namelijk transparant en helder. Je betaalt een vast bedrag voor het gehele adviestraject. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je van tevoren precies wat je kwijt bent. Bovendien zijn de tarieven van Univé scherp in vergelijking met andere adviseurs op de markt. Je betaalt dus niet alleen voor kwalitatief hoogwaardig advies, maar ook voor een goede prijs.

De werkwijze is efficiënt

Univé staat voor efficiëntie. Dit betekent dat het gehele proces van hypotheekadvies snel en soepel verloopt. Nadat je een afspraak hebt gemaakt met de adviseur, wordt er direct gestart met het inventariseren van jouw financiële situatie en wensen. Vervolgens gaat de adviseur op zoek naar een passende hypotheek. Dit proces verloopt geheel digitaal en is hierdoor snel en efficiënt. Bij Univé weet je dus zeker dat je niet lang hoeft te wachten op een hypotheekadvies.

De adviseur is altijd bereikbaar

Heb je tijdens het proces vragen of twijfels? Dan kun je altijd bij jouw persoonlijke adviseur terecht. De adviseur van Univé is namelijk altijd bereikbaar voor vragen en advies. Ook na het afsluiten van de hypotheek kun je blijven rekenen op Univé. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het gratis online Klantportaal. Hiermee kun je 24/7 jouw hypotheek gegevens inzien en wijzigen.

Bespaar veel geld met Univé

Door te kiezen voor de hypotheekadviseur van Univé, bespaar je veel geld op jouw hypotheek. Dit komt doordat de tarieven van Univé scherp zijn geprijsd en de adviseur jou altijd het beste en eerlijkste advies geeft. Bovendien is Univé transparant over de tarieven en werkt het proces snel en efficiënt. Hierdoor ben je verzekerd van een hypotheek die volledig bij jouw situatie past en betaal je nooit te veel.

Conclusie

De hypotheekadviseur van Univé is de ideale keuze als je geld wilt besparen op jouw hypotheek. Bij Univé staat jouw situatie en wensen centraal en krijg je altijd een eerlijk advies dat bij jou past. De tarieven zijn scherp geprijsd en transparant en het proces verloopt snel en efficiënt.

Bron: Univé