Pijlman

Pijlman zorgt er graag voor dat iedere organisatie, de perfecte kantoorinrichting heeft die past bij het imago en de bedrijfsidentiteit. De kantoorinrichting straalt uit wat de bedrijfscultuur is. Het zegt erg veel over de organisatie. Ook zorgen meubelen voor een leuke sfeer, voor zowel de werknemers, als voor de gasten die over de werkvloer komen. Dit is voor beide erg belangrijk, zodat iedereen met een comfortabel gevoel op de werkvloer komt. Naast de uitstraling die kantoormeubelen een de kantoorinrichting geeft, is het doel van meubilair, om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kunnen de gasten bijvoorbeeld rustig plaats nemen en kunnen de werknemers, goed te werk gaan. Daarom is ook Pijlman van mening, dat de kwaliteit van deze kantoormeubelen erg belangrijk is. De mogelijkheid is er dan ook, om te kiezen tussen nieuwe producten en tweedehandse producten. Het is de bedoeling dat organisaties, zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van de meubelen. Ook is het belangrijk dat de meubels de nodige comfort bieden. Wanneer de werknemers zich comfortabel voelen, wordt de productiviteit en de focus ook erg verhoogd. Ook daar helpt Pijlman graag bij!

Keuzen tussen nieuwe of tweedehandse kantoormeubelen

De kantoormeubelen en de manier van inrichting, zegt erg veel over de organisatie. Dit is belangrijk, zodat iedereen binnen de organisatie, zich comfortabel kan voelen. Dat iedereen zich comfortabel voelt, is namelijk een van de belangrijkste doelen, voor het aanschaffen van kantoormeubelen. Het is dan ook mogelijk om te kiezen, om tweedehandse meubels aan te schaffen. Duurzaamheid is namelijk erg belangrijk. Pijlman wil de verkoop van duurzame producten, al te graag stimuleren. Duurzame producten zijn namelijk veel beter voor het milieu. Daarnaast zijn de tweedehandse producten, ook een stuk voordeliger. Voor de mensen die liever nieuwe kantoormeubelen, op het kantoor wille hebben, is het zeker ook mogelijk om dit te verkrijgen. Omdat Pijlman het voor iedereen zo comfortabel wil maken, zijn beide mogelijkheden mogelijk. Zowel voor nieuwe kantoormeubelen als voor tweedehandse kantoormeubelen, is Pijlman het juiste adres!