Kleed voor een kinderkamer en/of babykamer

Een kleed in de kinderkamer kan een leuke aanvulling op het kamertje van je kind zijn. Een kleed op de vloer of aan wand. Zulke kleden kunnen groot of juist heel klein zijn. Een leuke badmat bijvoorbeeld is ook heel goed te gebruiken als vloerkleedje bij een wasbak in de kamer of naast de wieg of het bedje. Het hangt natuurlijk ook af van de afmetingen van het kamertje. Is er veel ruimte in de kamer dan kun je voor een groter kleed kiezen. Een kleed in een kamertje verhoogt de sfeer en natuurlijk is het ook erg fijn voor de kinderen om op een zacht kleed te spelen.

Zachte ondergrond in de babykamer

Maar ook in de babykamer is het belangrijk om het interieur compleet te maken met een zacht en dik vloerkleed. Vergeet de eerste paar weken na de geboorte niet, met de vele nachtelijke wandelingen op sokken of blote voeten van pappa en mamma tussen hun eigen bed en de wieg van de kleine. Zo’n babykamer vloerkleed kan dan een heel fijn item zijn om naast de wieg op de grond te leggen. Later kan de baby hier natuurlijk lekker over kruipen en het staat ook nog eens erg leuk!

Voor elke stijl en elke kamer is een uniek exemplaar online te vinden. Er zijn een hoop webshops waar je kleurrijke vloerkleden kunt vinden voor elke kamer en elk budget. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

Disney vloerkleed: Een klassieker, een leuk Disney-themed kleed voor in de babykamer? Kijk eens op de site van Lil. Zij verkopen een breed assortiment aan Disney vloerkleden. Ook leuk, vooral als wat ouder zijn en ze ineens de  Disney figuren van het vloerkleed beter leren kennen door de schitterende, tijdloze Disney films!

roze kleed voor dochter

Figuur vloerkleden voor de babykamer: Kado om de hoek verkoopt kleurrijke vloerkleden in verschillende vormen: een vierkant, rondje of in de vorm van een ander figuur.

Tip: PUUR Design

Natuurlijke tapijten: We zijn ons tegenwoordig meer en meer bewust van chemicalen, vervaardigingsprocessen enz. Ook in de tapijtenwereld is er gelukkig volop keuze voor de bewuste ouder. Tretford bijvoorbeeld is een 100% natuurlijk tapijt welke bestaat het meest uit geitenhaar en wat zuiver scheerwol. Tretford Tapijt is zeer sterk tapijt en kan voor alle doeleinden worden gebruikt zowel zakelijk als prive. Ideaal voor in huis op de trap en in de kinderkamer. Leverbaar in verschillende breedtes als tapijttegel.